søndag 25. januar 2009

Gavetips for nieser

Jeg er tante til to under-skjønne* piker. De er nesten det fineste jeg vet om. Og snart har hun minste bursdag. Mammaen sa at det ikke var så viktig hva hun fikk, bare hun fikk en pakke å pakke opp. Dermed føltes det litt feil å løpe ut å bruke penger på noe som bare skulle pakkes opp. Særlig når tante har en lamineringsmaskin, ekstra god tid til å google og kjennskap til Norway designs papiravdeling. Resultatet ble fargeleggingsbok:


Når man har en kjæreste som kan photoshop så er det også
bare naturlig at den lille selv er med i fargeleggingsherligheten.



Den eldste har også snart bursdag, men ettersom tante, i konkurranse med seg selv om å være verdens beste tante, så godt som blakket seg på Disney on Ice ved å kjøpe popkorn OG sukkerspinn så ble det naturlig å finne frem lamineringsmaskinen en gang til.




Og så er det nå en gang sånn at det er for få bannere der ute i verden. Og når man er en tante med forkjærlighet for Miranda July og man attpåtil av og til dumper innom Martha Stuart online ja, da sier det seg selv at de to små prinsessene må få hvert sitt banner til å henge over sengen sin. Det skulle nå bare mangle.



*under, som i mirakel...

3 kommentarer:

Kristoffa sa...

Noe så fint er ikke å finne i noen butikk! Heldige er de små pikene som får så fine gaver av tanten sin!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Takk :)

Anonym sa...

Tusen takk for så fint gavetips!
:)